Loading

Ontwerp zelf
je zetel, fauteuil of poef

Ontwerp je eigen zetel, fauteuil of poef met ons unieke concept ‘Zelf Ontwerpen’.

BEGIN NU MET ONTWERPEN

Altijd al een ontwerper willen zijn?

  1. Kies eerst je model
  2. Kies daarna je favoriete stof
  3. Kies ten slotte de bijpassende poten. Voilà, je ontwerp is compleet!

Ontwerp zelf je eigen bank, fauteuil of poef met ons unieke concept ’Zelf ontwerpen’. Maak in drie stappen jouw perfecte meubel. Kies eerst je meubel, daarna je stof en kies dan eventueel nog de poten om je design af te maken. Je kunt kiezen uit ongeveer 100 modellen in meer dan 40 verschillende kleuren. Daarmee kun jij het meubel creëren waar je van droomt.

Belangrijke informatie

Wanneer je een eigen ontwerp maakt, duurt het 12-14 weken, voordat we je nieuwe meubel kunnen leveren. Om die reden is er een beetje geduld nodig, maar in ruil daarvoor krijg je een heel uniek meubel.

Opmerking: ’Zelf ontwerpen’ is een speciale bestelling die exclusief voor jou wordt gemaakt. In de regel kunnen speciale bestellingen niet worden geannuleerd. Als dit toch gebeurt, dan wordt er 50% van de meubelprijs in rekening gebracht.

BEGIN NU MET ONTWERPEN

TIME FOR NEXT PRODUCTION

JE ZETEL ZELF SAMENSTELLEN

Ben je al lang op zoek naar een sofa, maar vind je niet echt wat je wil? Dan kun je perfect zelf je zetel samenstellen. Samen met SOFACOMPANY kun jij nu zelf je zetel ontwerpen, samenstellen en zo je eigen persoonlijke interieur creëren. Met het concept ‘Zelf ontwerpen’ kun je je zetel zelf samenstellen. Je kiest het ontwerp, het materiaal en de kleuren en legt hier je eigen persoonlijkheid en stijl in. Je hoekzetel samenstellen online geeft je de mogelijkheid om de stoffen en de kleuren aan te passen aan je woning en je interieur. Laat hierbij je fantasie gerust de vrije loop.

Ontwerp je eigen zetel

Je eigen zetel samenstellen is helemaal niet moeilijk. Je zetel zelf creëren en daardoor juist die zetel samenstellen die uniek, persoonlijk, stijlvol en bovendien kwaliteitsvol is, is een mooie prestatie waar je fier mag op zijn. Je krijgt gegarandeerd een zetel van hoge kwaliteit die handmatig geassembleerd is. Maar de zetel samenstellen met de door jou gekozen materialen en kleuren doe jij zelf. En daar zit 'm nu juist de persoonlijke noot in!

Een zetel ontwerpen online begint bij de keuze van het model. Kies daarna de stoffering. Wij bieden een ruime keuze tussen bijvoorbeeld ruwe materialen, nylon, katoen, polyester, latex, acryl of viscose. Of ga jij voor natuurlijk leer? Je eigen zetel ontwerpen gaat ook over het gevoel van de bekleding. Elke stof voelt anders aan en heeft een andere uitstraling. Denk ook aan het onderhoud van de stof. Hiervoor kun je onze uitgebreide onderhoudshandleiding raadplegen. Je vindt er veel tips en aanwijzingen over hoe je welke stof het beste onderhoudt.

De volgende stap in je zetel ontwerpen online is het kiezen van de poten. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de poten qua materialen en afmetingen. Kies het set poten naar je keuze en laat ze mooi aansluiten bij je zetel.

Misschien lukt het zelf zetel ontwerpen niet echt of je hoekzetel samenstellen brengt heel wat vragen mee? Breng dan gerust een bezoekje aan een van onze toonzalen. Wij hebben een showroom in Antwerpen. Of je kunt ook gratis staaltjes van de stoffen bestellen via onze website.

Hoekzetel of sofa zelf samenstellen

Wil jij je zetel zelf samenstellen? Dit doe je heel gemakkelijk online. Met de ‘Zelf ontwerpen’ functie krijg je in een paar seconden tijd elk type van zetel in om het even welke uitvoering. Wil je een hoekzetel zelf ontwerpen voor je grote woonkamer of wil je een zetel samenstellen die ook in je kleinere woning past? Het kan perfect!

Met de hand gemaakte zetels: perfecte kwaliteit

Wekelijks sturen wij al onze ‘Zelf ontwerpen’-bestellingen door naar onze eigen fabriek in Vietnam. Daar worden de meubels door onze medewerkers met de hand gemaakt. Hierdoor wordt de hoge kwaliteit gegarandeerd.

Juist doordat we onze bestellingen wekelijks bundelen, kunnen wij onze productiekosten zeer sterk verlagen. Dit merk je onmiddellijk in de prijs van jouw zelf ontworpen meubel. Zo kost een zetel of een hoekzetel bij ons concept “Zelf ontwerpen” online slechts 25% meer dan de normale prijs van een standaardmeubel. En jij hebt toch je eigen droommeubel in huis.

Van zodra jouw eigen ontworpen zitzetel klaar is, wordt ze vervoerd naar ons hoofdmagazijn in Denemarken. Vandaar bezorgen onze chauffeurs jouw zitmeubel rechtstreeks bij je thuis.

Wil jij weten hoe de zetel of hoekzetel uit jouw dromen er uitziet, en wil je het binnenkort in je huis staan hebben? Maak dan nu gebruik van onze ‘Zelf ontwerpen’ functie.

BEGIN NU MET ONTWERPEN