Loading

Wijziging voorwaarden voor Zelf-ontwerpen

De levertijd voor Zelf-ontworpen meubels is verlengd naar 14 weken.

De reden voor deze wijziging is de COVID-19 pandemie. Dit heeft geresulteerd in een beperkte productiecapaciteit en vertragingen in de scheepvaart.

Vind je 14 weken te lang?
Vergeet niet dat onze standaard items binnen 1-2 weken geleverd kunnen worden.

Begin hier met zelf-ontwerpen

Hoe werkt het?

  1. Kies eerst je meubel
  2. Kies daarna je favoriete stof en kleur
  3. Kies tenslotte de bijpassende poten
  4. En voila, je droommeubel is klaar om in productie te gaan!

3 dingen die je moet weten voordat je zelf kan gaan ontwerpen

  • Meubels uit het Zelf-ontwerpen concept kosten 35% meer dan een standaard item
  • De levertijd van meubels uit het Zelf-ontwerpen concept bedraagt 14 weken
  • ’Zelf ontwerpen’ is een speciale bestelling die exclusief voor jou gemaakt wordt. Hierdoor zijn meubels uit het Zelf-ontwerpen concept niet mogelijk te annuleren, retourneren of om te ruilen. 
Begin hier met zelf-ontwerpen

TIME FOR NEXT PRODUCTION

Alles wat je moet weten over ‘Zelf ontwerpen’

Wat is ‘Zelf-ontwerpen’?

Met ons unieke concept ’Zelf-ontwerpen’, kan je heel gemakkelijk je eigen zetel, fauteuil of poef samenstellen. Je begint met het kiezen van een model en vervolgens kan je kiezen uit onze verschillende stoffen, kleuren en bijpassende pootjes.

Vind je het perfecte meubel niet in ons standaardassortiment, of wil je gewoon een uniek design dat niemand anders in zijn huiskamer heeft staan? Met ongeveer 130 verschillende modellen en meer dan 50 verschillende stoffen en kleuren zijn er genoeg mogelijkheden om jouw unieke droommeubel samen te stellen.

Waarom duurt het 14 weken?

Een meubel uit het Zelf-ontwerpen concept hebben we niet standaard op voorraad en wordt daarom speciaal voor jou gemaakt in onze fabriek in Viëtnam. Vanuit daar wordt jouw meubel verzonden naar ons hoofdmagazijn in Denemarken. (Psst! Wist je dat ons transport van de fabriek tot aan je voordeur Co2-neutraal is?).

In ruil voor je geduld, krijg je een uniek, handgemaakt meubel dat speciaal voor jou gemaakt is door onze gespecialiseerde vakmannen.

Waarom kost het 35% extra?

Eerlijk is eerlijk, het is duurder om een meubel uit het Zelf-ontwerpen concept te produceren waardoor de prijs iets hoger ligt. Gelukkig kunnen we de ’Zelf ontwerpen’-bestellingen een keer per week verzamelen, waardoor we onze productiekosten verlagen. Deze besparingen zie je terug in de prijs van je meubel en daarom kost het slechts 35% extra om je droommeubel zelf te ontwerpen.
In ruil voor de extra kosten en langere levertijd, krijg je dé ultieme droomzetel, droompoef, droomfauteuil, droomdaybed, droom-..., noem maar op.

Kan ik mijn zelfontworpen meubel annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om een "Zelf ontworpen" order te annuleren, retourneren of om te ruilen. Dit unieke meubel wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt en kan niet opnieuw online verkocht worden. Ook willen we voorkomen dat we straks met 37 roze zetels zitten die niemand wil (stress!!). Daarom zijn de meubels van het Zelf-ontwerpen concept uitgesloten van herroepingsrecht. Uiteraard geldt wel gewoon garantie op deze meubels.

Ik vind the moeilijk om de kleuren tijdens het ‘Zelf-ontwerpen’ in te schatten. Wat kan ik het beste doen?

We moeten toegeven, een meubel ziet er op een scherm nooit zo mooi uit als in het echt. Bepaalde details komen toch net iets minder goed over op een schermpje. En dit geldt  misschien wel vooral  bij het ‘Zelf-ontwerpen’, omdat je kan kiezen uit stoffen die mogelijk niet te zien zijn op andere meubels in ons standaardassortiment.

Geen paniek, hier kunnen we je bij helpen! Je kan namelijk heel gemakkelijk 5 gratis stofstalen aanvragen. Op deze manier kan je thuis op je gemak voelen en testen welke stof bij jouw droommeubel past. Natuurlijk kan je ook gewoon een keertje langskomen bij de dichtstbijzijnde showroom om je te laten adviseren door onze specialisten. In onze showroom kan je jouw favoriete model uittesten en kan je de stoffen in het echt zien en voelen. Zo krijg je een beter idee van het eindresultaat van jouw eigen ontworpen droommeubel.

Begin hier met zelf-ontwerpen