Loading

Hoofdeinden

Een hoofdbord is zowel praktisch als stijlvol. Het hoofdbord geeft je een heerlijke rugleuning tijdens je kopje koffie in de ochtend en geeft je bed een kleurrijke en sfeervolle upgrade. Hieronder vind je onze collectie hoofdborden en lees je een aantal handige montage-tips.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie

Waarom een hoofdeinde een goede toevoeging is aan je slaapkamer

Een hoofdbord is niet alleen super praktisch, maar geeft je ook het gevoel alsof je in een luxe hotel verblijft (wat een goed excuus is om elke dag ontbijt op bed te eten, toch?). Een hoofdeinde maakt het zoveel comfortabeler om rechtop in bed te zitten, bijvoorbeeld met een goed boek voor het slapengaan of met kopje koffie in de ochtend, zonder eerst veel tijd te hoeven besteden aan het opstapelen van kussens in je rug. Daarnaast voegt het hoofdeinde meer warmte en sfeer toe en geeft het net even die extra touch aan je slaapkamer. Ook geeft het je de mogelijkheid om een kleurenthema in je slaapkamer te creëren met misschien wel met een bijpassend plaid of poef als nachtkastje.

Hoe wordt het hoofdeinde gemonteerd?

Wanneer je een hoofbord besteld, worden de  montagebeugels meegeleverd in de doos. Bedenk eerst waar je het hoofdeinde op wil hangen. Je kan helemaal zelf bepalen hoe hoog je het hoofdeiende ophangt, maar we raden aan om de onderste 10 cm van het hoofdeinde achter het bed te verbergen. Op deze manier voorkom je dat het hoofdeinde een deel van de lengte van het bed in beslag neemt.

We raden aan om het hoofdeinde met iemand samen te monteren. Zo kan de een het hoofdeinde omhooghouden terwijl de ander de hoogte bepaalt en met een potlood een streepje op de muur zet op de gewenste hoogte. Boor vervolgens de montagebeugels aan de muur en monteer het hoofdeinde. Voila, het hoofdord hangt!

Mocht het monteren niet lukken, neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!