Loading

Ruilen en retourneren

30 dagen recht op zicht

 

Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop bij Sofacompany. Is dit toch niet het geval? Dan ben je in de gelegenheid om, binnen 30 dagen na ontvangst van jouw aankoop, zonder opgave van reden de bestelling te retourneren of om te ruilen. Je aankoop wordt dan door onze transportpartner bij je opgehaald. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 7 dagen teruggestort op de rekening waarmee de order is betaald (excl. eventuele verzendkosten).

 

Ruilen & retourneren - Onze werkwijze

 

Neem contact op met onze klantenservice voor het aanmelden van een retour of voor het omruilen van een product. Mail naar [email protected] met de vermelding van je ordernummer of bel naar +32 38 08 19 88.

 

We zien je meubel graag terug in de originele verpakking en indien van toepassing zijn de poten gedemonteerd. Indien je je product zonder originele verpakking retourneert, brengen wij daarvoor 29 euro in rekening.

 

Ruilen & retourneren - "Zelf ontwerpen"

 

Je kunt een "Zelf ontworpen" order helaas niet retourneren of omruilen. Dit meubel wordt namelijk specifiek voor jou gemaakt en kan niet opnieuw online verkocht worden. Daarom zijn deze meubels uitgesloten van herroepingsrecht. Uiteraard geldt wel gewoon garantie op deze meubels.

 

Bedrijfsinformatie

 

Sofacompany BVBA
Gele Rijders Plein 13 - 6811 AN Arnhem
Ondernemingsnr: BE0668449665

 

E-mailadres: [email protected]
Telefoon: +32 38 08 19 88

 

Vestigingsjaar: 2016