Loading

Ruilen en retourneren

14 dagen recht op zicht

Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop bij Sofacompany. Is dit toch niet het geval? Dan bent je in de gelegenheid om, binnen 14 dagen na ontvangst van jouw aankoop, zonder opgave van reden de bestelling te retourneren of om te ruilen. Je aankoop wordt dan door onze transportpartner bij je opgehaald, en hiervoor betaal je de standaard bezorgkosten. Het aankoopbedrag en de bezorgkosten worden dan binnen 7 dagen op de opgegeven rekening teruggestort. Je dient een meubel te retourneren of om te ruilen in de originele verpakking, anders betaal je extra kosten.

Verpakking

Indien je de originele verpakking hebt weggegooid of wanneer deze niet meer in redelijke staat is, behouden we ons het recht om EUR 29,- te rekenen voor het opnieuw inpakken van het product. Onze werkwijze Neem contact op met onze klantenservice voor het aanmelden van een retour of voor het omruilen van een product. Mail naar nl-info@sofacompany.com met de vermelding van je ordernummer of bel naar 085-8769389. Zijn wij van mening dat er niet aan de voorwaarden is voldaan en je geen recht hebt van retour, dan nemen wij uiteraard contact met je op.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Heb je onverhoopt een klacht over een meubel dat je bij Sofacompany hebt gekocht.?

Bekijk dan hier hoe Sofacompany je graag verder helpt.

Retourneren 'Uw eigen ontwerp'

Je kunt een 'eigen ontwerp' order helaas niet retourneren of omruilen. Een 'eigen ontwerp' meubel wordt namelijk specifiek voor jou gemaakt en kan niet opnieuw online verkocht worden, en is daarom uitgesloten van herroepingsrecht.