Loading

Leveringsvoorwaarden

Corona update

Op dit moment wordt jouw bestelling weer in huis geleverd. Wel houdt onze transporteur 1,5 meter afstand. Onverwachte aanpassingen in hun leveringsvoorwaarden omtrent Corona zijn onder voorbehoud. We hopen op jouw begrip in deze situatie. Twijfel je? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Levertijd

Op de productpagina van elk meubel wordt een verwachte levertijd aangegeven. Deze levertijd is nauwkeurig, omdat deze is gekoppeld aan ons productie- en voorraadsysteem. Ook werken wij nauw samen met deskundige transportpartners om de meubels tijdig en zorgvuldig af te leveren. Eventuele vertragingen tijdens het transport kunnen wij niet uitsluiten, maar zullen wij wel in goed overleg met jou proberen op te lossen. Op het moment dat je een bestelling plaatst, ontvang je een orderbevestiging en een uniek ordernummer. Wil je een update over de status van je order? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Die kunnen je precies vertellen waar jouw order zich bevindt.

Heb je meerdere meubels tegelijk besteld? Dan bepaalt het meubel met de langste levertijd wanneer jouw bestelling wordt bezorgd. Wil je de meubels liever apart bezorgd hebben? Dat kan! Plaats dan een opmerking bij je bestelling aan het eind van het bestelproces en geef aan wat je wenst.

Wanneer er online aangegeven wordt dat een meubel op voorraad is, dan rekenen wij een levertijd van 2 weken. Dit komt omdat je meubel eerst vanuit Denemarken naar Nederland wordt verstuurd. Vervolgens ontvang je een uitnodiging van onze transportpartner om een afspraak voor levering in te plannen.

Voordat je bestelt

Het is wijs om vooraf te checken of je nieuwe meubels daadwerkelijk in de gewenste woonruimte kunnen komen. Daarom hebben we een kleine handleiding voor je gemaakt, zodat je dit kunt meten. Het zou zo jammer zijn als je meubel niet door je voordeur of gang kan!

Download de gids

Leverkosten

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Wie levert mijn bestelling?

Sofacompany heeft nagenoeg het gehele proces in eigen beheer, maar voor het transport naar de eindgebruiker werken wij samen met een transportpartner. Deze partner biedt het hoge serviceniveau dat we onze klanten willen bieden.

Kleine items zoals meubelpoten, onderhoudsproducten en kussens worden verstuurd per post vanuit ons centrale magazijn in Denemarken. Je ontvangt een track & trace code wanneer je pakket verzonden wordt. Je pakket wordt zonder afspraak bij je thuis aangeboden. De pakketbezorger zal 2 pogingen doen om je pakket te bezorgen. Indien je niet thuis bent, zal je pakket bezorgd worden bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Zodra je bestelling is gearriveerd in het magazijn van onze transportpartner ontvang je direct een mail om een bezorgafspraak te maken. Je kiest online de dag die jouw voorkeur heeft. Een dag voor de levering ontvang je een e-mail met een '3-uurstijdvak' waarin jouw order wordt geleverd. Ook wordt je ongeveer 30 minuten voorafgaand aan de levering gebeld zodat je precies weet wanneer je meubel voor de deur staat.

Wil je je levering later ontvangen? Dat kan! We kunnen je order kosteloos één maand later naar Nederland laten komen vanuit ons Deense magazijn. Je betaalt 1 euro per dag dat je order langer dan 14 dagen bij onze transporteur staat.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze transportpartner bezorgt je meubel in principe tot in je woonkamer, mits dit past door deuren en trapopgangen. Er wordt geleverd tot aan de vierde verdieping. Wil je dat je meubel binnen je woning op een andere etage wordt geleverd, dan rekent de transporteur hier extra kosten voor.

Let op: Controleer vooraf online de afmeting van de verpakking van de door jou bestelde producten zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Er wordt niet geleverd met externe lift. Mocht deze nodig zijn, dien je dit zelf te verzorgen en de kosten hiervan zijn voor je eigen rekening.

Al onze meubels zijn hoogwaardig verpakt in noppenfolie en in een dikke kartonnen doos. Dit om eventuele schade tijdens het vervoer te voorkomen. Het verpakkingsmateriaal is zelf eenvoudig te verwijderen en je hoeft alleen nog de pootjes onder het meubel te bevestigen. Je hebt de mogelijkheid om bij het plannen van de bezorgafspraak te kiezen voor extra (betaalde) services. Voorbeelden hiervan zijn het uitpakken van het meubel en het retour nemen van het verpakkingsmateriaal. Let op: wil je een meubel retoursturen, doe dit dan in de originele verpakking!

Zelf monteren

Je dient het meubel (indien nodig) zelf te monteren. Onze pootjes worden met schroeven in het framewerk van het meubel bevestigd en de gaatjes hebben wij al voorgeboord. Bij chaise longues dien je ook het bevestigingsdeel, waarmee je beide delen van de bank aan elkaar zet, zelf te monteren. Ook dit werkt eenvoudig. Binnen tien minuten na levering kun je genieten van jouw nieuwe meubel! Voor meer informatie en extra hulp kun je kijken op onze pagina ‘zelf monteren’.