Loading

Kwaliteit

Kwaliteit

Alle meubels uit onze collectie zijn van de hoogste kwaliteit, en zijn gemaakt uit de beste materialen die we wereldwijd inkopen. Onze Deense designs bevatten materialen van zowel Noorse als Deense leveranciers, hout uit Nieuw-Zeeland en schuim (35kg/m3) uit Zuid-Korea. Dit wordt allemaal samengebracht door de handen van onze getalenteerde Vietnamese meubelmakers - zij krijgen allen een intensieve training voordat ze worden opgenomen in ons productieteam.

Elk product wordt meermalen geïnspecteerd tijdens het productieproces om te verzekeren dat alle producten aan onze strikte kwaliteitseisen voldoen. Uiteindelijk wordt een laatste controle uitgevoerd op alle artikelen, en krijgt elk artikel een uniek identificatienummer zodat we de productiegegevens altijd kunnen traceren.

Garantie

Sofacompany biedt een unieke garantie van 30 maanden op alle producten die particulier worden gebruikt. De garantie geldt echter niet voor normale slijtage - condities veroorzaakt door gebrekkig of geen onderhoud - montage en installatie die niet in overeenstemming zijn met de gebruiksaanwijzing - bij vlekken of beschadigingen door externe factoren zoals etenswaren, vloeistoffen of huisdieren. Op het framewerk bieden wij een levenslange garantie.