Loading

VIND EN LIMITED EDITION STATEMENT LÆNESTOL!

dhcdkscks

Heb je wat WOW-factor nodig voor je huis?

Nou, wat denk je hiervan - Onze “Limited Edition” stoel Hardy heeft de mooiste botanische print en kan binnenkort van jou zijn.

Om deel te nemen aan de wedstrijd en één van deze geweldige eyecatchers met een waarde van EUR 349,- te winnen, moet je het volgende doen:

1.Volg ons en

2. Deel een foto van de plek in je huis waar je Hardy in “Floral Edition” graag neer wilt zetten met de hashtag #hardychairspot, tag ons of laat ons de plek weten in een reactie onder deze post.

Uit de gedeelde posts en reacties trekken we twee gelukkige winnaars en op 30 april om 12 uur maken we op onze Instagrampagina bekend wie Hardy hebben gewonnen.

Meld je hier aan!

*Deze wedstrijd wordt niet gesponsord, onderschreven, beheerd door of geassocieerd met Instagram. Deze wedstrijd begint op 11 april om 12.00 uur en eindigt op 30 april om 12.00 uur. De prijs bevat 2 Hardy stoelen met een totale waarde van EUR 698,- en is bestemd voor alle inwoners van Denemarken, Noorwegen, Zweden, Polen, Duitsland, Zwitserland, Nederland en België (ouder dan 18 jaar). De winnaars moeten binnen 14 dagen contact met ons opnemen om een levering in te plannen en de prijs te ontvangen.