Loading

Bungalow

Welkom bij ’The Bungalow Sofa’

Dit is het verhaal over een man en zijn bank. Zijn naam is Allan Torp - de man achter de interieurblog ”Bungalow 5”.

Een 30-jarige interieurblogger uit Kopenhagen/ Los Angeles. Een autoliefhebber, zelfverklaarde schoenverslaafde, crossfit fanaat en wereldreiziger.

Naast dit alles is hij onze nieuwste ontwerper.

”We kozen Allan Torp voor deze samenwerking, omdat we gewoon van zijn stijl en de puurheid van de Scandinavische look houden waar hij voor staat. We wilden een bepaald vleugje mannelijkheid en iets unieks toevoegen aan onze collectie. We hadden het idee dat Allan met zijn stijlbewuste, kwaliteitsfocus en eerlijke aanpak, dit zou kunnen realiseren. En dat deed hij! De combinatie van het visgraatmotief en de exclusieve lederen biezen is verbluffend!

We hopen dat je ’The Bungalow sofa’ net zo leuk zult vinden als wij.”, zegt ’Head of Design’ bij Sofacompany, Line Nevers Krabbehøft.

Een volwassen slaapbank

”Mijn idee bij deze samenwerking was om een comfortabele slaapbank te ontwerpen, die leuk genoeg is om in mijn woonkamer te staan. Zoals zoveel anderen, heb ik geen logeerkamer en zou ik mijn gasten een goed bed willen bieden in plaats van opgevouwen matras.” zegt Allan.

’The Bungalow sofa’ is een moderne comfortabele 3-persoons slaapbank met een klassieke exclusieve uitstraling, die tegelijkertijd uitnodigend & gezellig is.

Het visgraatmotief in de stof en de contrasterende leren randen maken de bank uniek. Ze voegen een sterke mannelijke look toe. Dit wordt in evenwicht gehouden door de slanke metalen poten, die de bank bijna laten zweven.

Ontworpen door Allan Torp, de man achter de blog ”Bungalow 5”.