Loading

Wedstrijdvoorwaarden

Win je aankoop terug in de maanden juli en augustus

Zomertijd is payback-tijd!
En daarmee bedoelen we dat we een klein zomercadeautje hebben verdiend, waardoor de vakantie thuis nog leuker wordt. Om heel specifiek te zijn, betekent dit dat je in juli en augustus je aankoop kunt winnen (joepie!). Is er een limiet voor het bedrag? Nee. Je doet mee aan de trekking of je nu een kussen of een zetel koopt. Dan is het opeens niet zo erg meer om de vakantie "gewoon" thuis door te brengen.

Zo gaat de wedstrijd

Win je aankoop elke dag. Elke week trekken we 7 winnaars onder alle personen die in die week een bestelling hebben geplaatst. Dat betekent één winnaar per dag onder de aankopen in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België en Polen. Als je een van de gelukkige winnaars bent, word je direct op de hoogte gebracht en wordt het aankoopbedrag naar je teruggestort. De wedstrijd loopt vanaf 6 juli tot en met 31 augustus 2020.

Wedstrijdvoorwaarden voor "Win je aankoop"

Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te doen aan de wedstrijd en je hebt een adres in een van de landen waar we onze zetels verkopen; Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Nederland, België en Polen. De waarde van de prijs is afhankelijk van de aankoop die je hebt gedaan en kan niet worden ingewisseld voor iets anders.

Let op dat we fraude nauwlettend in de gaten houden. Elk huishouden mag maximaal 1 keer aan de verloting meedoen in de hele wedstrijdperiode. Je krijgt dus niet meer kans door meer bestellingen te plaatsen. We trekken elke maandag in elke week van de wedstrijdperiode uit de reeds betaalde bestellingen.

Als je één van de gelukkige winnaars bent, zullen we het aankoopbedrag voor de totale bestelling terugstorten naar de gebruikte rekening. De terugstorting is een overeenkomst tussen SOFACOMPANY en de betreffende winnaar met betrekking tot de betaalgegevens van de winnaar.

De wedstrijd loopt vanaf 6 juli tot en met 31 augustus 2020. We trekken een willekeurige winnaar onder alle bestellingen die in die betreffende week zijn geplaatst. We nemen rechtstreeks contact op met de winnaar via de gegevens die de orderbevestiging staan.

We zullen de winnaars elke week op onze website en onze sociale media promoten, en gebruiken daarvoor alleen voornaam, land en welk product zij hebben gewonnen. Over de uitslag wordt niet gediscussieerd en/of gecorrespondeerd

Medewerkers van SOFACOMPANY en hun gezinsleden mogen niet aan de wedstrijd deelnemen.

Winnaars

Lars, NO, No. 9
Gudrun, SE, Astha 2-seater
Hannah, DE, Ella 3-seater + Ella footrest
Naim, DK, Hadley daybed + Oscar armchair + Posh pillow + SC floor lamp
Henrik, DK, Hadley daybed
Vera, CH, Harper chaiselong sofa
Maja, DK, Viveca sofabed
Vilde, NO, Ellis modular sofa
Sara, SE, Ellen 3-seater
Zahra, NO, Holm 3-seater
Hella, NL , Nelson corner sofa
Vera, CH, Holm 3-seater
Sandra, DE, Vilmar chaiselong sofa
Viktoria, DK, Astha 2-seater chaiselong sofa
Daniel Schüder, DK, Easton Chaiselong Sofa
Pernille Hørup, DK, Harvey 3-Seater Sofa
Luna Van Wallendael, BE, Astha, Chaiselong Sofa + Guardian
Julia Lindseth, NO, Hubert Coffee Table
Felix Frieler, DE, Anna 3-Seater Sofa + Legs 4 pcs, Brass Metal
Katja Schmitt, DE, Holm 3-Seater Sofa
Marco Dieterle, CH, Sigrid 3-Seater Sofa + Legs 4 pcs Oak Soap