Loading

De vier Beste Series van 2019 die je móét zien!

Pasen staat voor de deur en het is daarom belangrijk om te weten wat de Beste Series van dit moment zijn, zodat je mee kunt praten tijdens de Paasbrunch met familie en vrienden.

Wij hebben daarom al onze volgers op Instagram gevraagd naar hun favoriete series, die niet gemist mogen worden.

Dit zijn volgens jullie de Beste Series van 2019:

´s Werelds populairste serie?

We kunnen meerdere pagina´s vullen over Game of Thrones, maar vele anderen hebben dit al gedaan. Daarom benoemen we gewoon zes redenen om uit te kijken naar het achtste en laatste seizoen:

  1. De afleveringen zijn nóg langer en er is nóg meer geld geïnvesteerd om nóg wildere scenes te creëren.
  2. Je kunt vast uitkijken naar een hele vette vechtscene bij Winterfell, die alle andere gevechtsscenes zal doen verbleken. En dat wil wat zeggen! Je kunt foto‘s van de opnames hier bekijken.
  3. De serie gaat terug naar The Dragonpit. Volgens een Spaanse fansite hebben de autoriteiten in Sevilla (waar The Dragonpit is opgenomen) hun goedkeuring gegeven voor nieuwe opnames voor seizoen acht.
  4. Na alle gewelddadige confrontaties komen we eindelijk te weten wie er op de troon plaats zal nemen.
  5. Nikolaj Coster-Waldau is terug in zijn rol als Jamie Lannister. Nikolaj zegt zelf dat het einde van de serie voor verrassingen en tevredenheid zal zorgen. Wij kunnen niet wachten!
  6. Je favoriete personage komt te overlijden. Afgaande op de vorige seizoenen is dit in ieder geval erg waarschijnlijk! Zorg daarom voor voldoende tissues.

Het achtste en laatste seizoen gaat op 14 april in première op HBO. Ben jij een van de weinigen die de eerste zeven seizoenen van een van de beste series ter wereld hebben gemist? Dan is het nu de hoogste tijd om te starten!

Reis mee terug naar de jaren ´80

Jullie zijn gek op de serie Stranger Things en dat begrijpen wij maar al te goed. Verschillende titels horen in het rijtje met Beste Series, maar Stranger Things is toch wel een hele bijzondere. De serie is één groot eerbetoon aan de jaren ´80. Van het plot rond de vrienden op BMX-fietsen, de eerste liefde, de vette look en de coole synthesizer muziek tot de referenties naar klassiekers als Aliens en E.T.

Het langverwachte derde seizoen begint op 4 juli en is te zien op Netflix.

Sombere en boeiende sci-fi sensatie

Deze maakt echt indruk en mag daarom zeker niet ontbreken op de lijst met de Beste Series. De serie speelt zich af in een Amerikaanse gemeenschap waar het aantal vruchtbare vrouwen dramatisch is afgenomen en degenen die over zijn gebleven - de zogenoemde ´handmaids´ - worden gedwongen om kinderen te baren voor de religieuze fundamentalisten.

Wat de serie nóg griezeliger maakt, is dat het zich allemaal afspeelt in 2015. Verschillende thema‘s in de serie staan dichtbij die van onze eigen wereld, zoals je zou willen dat het was.

Seizoen drie is vanaf 5 juni te zien op HBO. Als je een fan bent van de serie raden we ook zeker het gelijknamige boek aan, waar deze serie op is geïnspireerd. Het boek komt uit 1985 en is geschreven door Margaret Atwood.

Een grappige serie over de dood

Een titel die zeker niet mag ontbreken in de lijst met Beste Series is After Life, een creatie van de zeer grappige Gervais, die je vast wel kent van The Office. Deze keer is het verhaal serieuzer, maar Gervais balanceert het gevoelige met humor. Bevat zwarte, grove en ontroerende humor dat stof geeft tot nadenken.

In After Life wordt Tony (gespeeld door Gervais) gevolgd nadat hij net zijn vrouw aan kanker is verloren. Nu heeft Tony, buiten zijn hond, niets meer om voor te leven. Langzaam maar zeker begint Tony een beetje licht aan het einde van de tunnel te zien en ziet hij een soort van betekenis in het geheel. Dat weerhoudt hem er echter niet van om zich als een grote eikel te gedragen.

Grijp daarom de popcorn en een dekentje en ga er maar eens lekker voor zitten.