Loading

Wij doen niet meer mee aan Black Friday – join us

Geschreven door Lane Markholt , 21. november 2019

Black Friday betekent vaak lange boodschappenlijstjes en prijsvergelijkingen. Maar het wordt misschien wel tijd eens achterover te leunen en de aanbiedingen aan je voorbij te laten gaan. SOFACOMPANY heeft iets nieuws gedaan: wij hebben ervoor gekozen om Black Friday te boycotten. Dat doen we als een deel van onze reis op weg naar duurzaamheid, waarbij we ons willen focussen op bewust consumeren. En dat gaat natuurlijk niet samen met Black Friday!

Hier zijn nog 4 goede redenen om samen met ons Black Friday te boycotten

1. De zetel lokt

Stel je een vrijdag voor met tijd voor jezelf – ja, echt!

Je hoeft niets te doen, niets op te halen, niets te kopen en je hoeft je ook niet te haasten. Gewoon wat kwaliteitstijd voor jezelf.

Dus wat denk je van bingewatchen op de zetel, kerstkoekjes bakken, een kop koffie met de buurman, een lang bad of een wandeling in de natuur, in plaats van op Black Friday met nog duizenden andere mensen op koopjesjacht te gaan?

Wij geloven dat je heel veel energie en plezier krijgt wanneer je tijd besteedt aan de dingen die je leuk vindt, en waar je maar zelden de tijd voor hebt. Op Black Friday krijg je nu die tijd.

PS En je mist helemaal niets bij SOFACOMPANY terwijl je lekker op de zetel ligt. Je bent bij ons altijd als eerste aan de beurt, onze prijzen zijn het hele jaar door goed, dus je hebt meer dan voldoende tijd om te beslissen waar je in wilt investeren.

2. De zetel van jouw dromen leidt tot cashewnoten, citroenen en mango's in Kenia

Winkelen en verleidingen – moeilijk om die twee te scheiden, vind je niet?

Herken je dat niet; je zit achter de computer, klaar om die keukenmachine, plaid of jas te kopen die je al zo lang wilt hebben, en dan laat je je op weg naar de check-out nog verleiden door miljoenen andere producten? Dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had tot je de aanbieding zag.

Dat soort uitdagingen kom je niet tegen als je thuis op de zetel blijft en je computer op Black Friday gewoon helemaal uit laat. En dat vinden wij geweldig! Waarom zouden we iets aan je verkopen dat je niet nodig hebt? Bij SOFACOMPANY geven we je veel liever de zetel van je dromen en extra groen voor je geld.

Meestal planten we samen met Trees For The Future 5 bomen in Kenia voor elke bestelling die je plaatst. Maar tot en met 1 december 2019 hebben we dat aantal verhoogd naar 50 bomen!

Jouw zorgvuldig geselecteerde zetel, poef of fauteuil draagt op die manier bij aan een grote hoeveelheid cashewnoten, mango's en citrusvruchten voor Afrikaanse boerenfamilies. En dat is nog maar één van onze vele nieuwe duurzame initiatieven.

3. Zet je koopjesradar uit en ontvang het hele jaar door een goede prijs

Het kan echt moeilijk zijn je weg te vinden tussen de vele koopjes waar je op Black Friday mee gebombardeerd wordt.

En hoeveel geld bespaar je nou werkelijk, als je alles bij elkaar optelt?

Een gemeenschappelijke truc voor bedrijven is om de prijzen in de maanden tot Black Friday onrealistisch hoog te maken, om ze vervolgens te kunnen verlagen en super-deals te kunnen aanbieden - en er nog steeds geld aan te verdienen.

Niet helemaal eerlijk, toch?

Dan is het toch veel cooler om de meubels, die jij graag wilt, te kunnen kopen tegen prijzen waarop je kunt vertrouwen, het hele jaar door.

Wanneer je een meubel bij ons koopt, is dat omdat jij dat graag wilt.

4. Voor een magische kerst

Voor veel mensen zijn Black Friday en kerstinkopen met elkaar verbonden, maar wat betekent Kerstmis eigenlijk voor jou?

Grote stapels dure cadeaus onder de kerstboom? Of aanwezigheid, gezelligheid en tijd voor het gezin?

Als je het ons vraagt, mag de kerstperiode niet alleen maar druk, druk, druk zijn. We moeten niet gebombardeerd worden met prijzenregens en lange wachtrijen.

De jaarlijkse kerstinkopen moeten gezellig zijn, er moet tijd zijn voor een glas glühwein en een goed gesprek, en uiteindelijk vind je dan het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Bij SOFACOMPANY hopen we dat je deze koopjesjacht kunt overslaan door Black Friday te boycotten en samen met ons die magische ontspannen kerstsfeer kunt vinden.