Loading

Angrefrist

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer kjøpt hos oss unntatt "Make me" varer. "Make me" varer er å regne som en særbestilling som kun kan annulleres innenfor 4 dager etter bestilling. Heretter vil du få refundert 50% av beløpet. De resterende vil gå til dekning av administrasjons og videresalgskostnader i tilfelle annullering.

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du (eller en annen tredjemann enn transportøren) mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist) på email til: [email protected] eller pr post. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert tilbake til oss i originalemballasje (da denne utgjør en del av verdien på produktet) og varen i samme stand som ved mottak. Dersom varen tilbakeleveres med en verdiforringelse som du hefter for, fratrekkes dette kjøpsbeløpet. Ved returnering så må originalemballasjen benyttes. Det er dessverre ikke mulig å returnere et produkt uten original emballasje eller med beskadiget emballasje.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av kunde. Du har risikoen for transporten av varen tilbake til oss. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert frakt/porto for forsendelsen til deg. Dette gjelder kun når hele kjøpet returneres.

Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager, etter at vi mottar produktet fra deg. Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Trykk her for angrefristskjema